Om at starte i Jægerhuset

Når I skal starte i Jægerhuset, får i et velkomstbrev med en masse information fra os. Det er vigtigt, at I læser det igennem, så I har så meget viden som muligt om Jægerhuset når I starter.

I får brevet senest den første dag I kommer hos os. Senest en uge inden start skal I være søde at ringe til os, og aftale med personalet, hvornår det passer at I kommer de første dage. 

Sammen med jer, lægger vi, når I ringer, en plan for de første dage og herefter vurderer vi løbende, hvad jeres barn er klar til. I skal forvente at være i Jægerhuset med jeres barn de første to-tre dage, hvorefter vi sender jer lidt ud i verden, mens jeres barn øver sig i at være hos os alene.

Hvis jeres barn skal starte hos Musvitterne skal I afsætte minimum to uger til tilknytningen og skal jeres barn starte i børnehaven er det godt at have minimum en uge. 

De første dage er det vigtigt, at I får stillet alle jeres spørgsmål til hverdagen, ligesom vi vil fortælle jer en masse. Det er også her, I skal fortælle os stort og småt om jeres barn, fx. som rutiner, sovetider, sut og sovebamse og allergier, så vi har de bedst mulige forudsætninger for at skabe en god tilknytningsperiode. 

Vi glæder os til at lære jer og jeres barn at kende

Rundvisning:

Der er mulighed for rundvisning den 1. mandag i hver måned kl. 15.00 - send en mail til mig hvis du/I gerne vil være med. Har I fået tilbudt en plads og har ganske få dage til at svare, så kontakt mig, så finder vi et tidspunkt for en rundvisning. 

Mail til: Christina Sveistrup, css@horsholm.dk

Intromøde: 

Vi holder intromøde en gang om måneden: den første mandag i morgen fra kl. 16 - ca. 17. Her vil vi fortælle om opstarten, I kan få en rundvisning hvis I ikke har været her tidligere og vi vil fortælle jer om vores hverdag generelt. 

I bliver indkaldt til mødet måneden før jeres barn skal starte hos os.