Om at starte i Jægerhuset

 

Skov og Sangglad børnehus

Hvad enten jeres barn skal starte hos de yngste eller hos de ældste, så er det et helt nyt kapitel i både jeres familie og barnets liv. Alle børn er unikke og derfor er ingen tilknytningsperiode ens, når man starter i Jægerhuset. I kender jeres barn og ved hvad barnet har brug for i en opstartsperiode, for at kunne føle sig rolig og tryg, samt overskud til at få skabt en god og tryg relation til de nærmeste voksne på stuen. Vi møder og rummer  barnets følelser ved at skulle være adskilt fra jer forældre, vi sætter også ord på følelserne og at det er okay at være ked af det når man siger farvel til mor og far. Vi trøster med kram og kærlige ord og fortæller barnet at I kommer igen og henter.

I aftaler med gruppens personale, hvordan indkøringen skal foregå og hvor lang tid I som forældre skal blive sammen med jeres barn i opstarten. Spørg ind til dagligdagen i Jægerhuset, fortæl om jeres barns rutiner-ynglings legetøj/bamser- sovetider og andet som kan være relevant for at sikre at netop jeres barn får den bedste start i Jægerhuset.

I er altid velkomne til at kontakte mig, hvis I ønsker en rundvisning. Forvent at afsætte en lille times tid, da det er et vigtigt valg I skal til at træffe på jeres barn og familiens vegne. Det kræver at I har fået et godt indblik i Jægerhuset, så I ved hvad I til vælger eller fravælger. 

Leder: Christina Sveistrup

Mail: css@horsholm.dk

Velkomstfolder:

Når dit barn skal starte i en ny institution er der rigtig meget information at forholde sig til. Den første dag i kommer i Jægerhuset vil i få udleveret informationsmateriale som er tilpasset netop den afdeling dit barn skal starte i samt materiale omkring Aula, vores instagram profil og vores kommunikationsstrategi. 

Vi har også udarbejdet en velkomstfolder som alle får udleveret, uanset afdeling. 

Den kan I også finde her, hvis I vil læse lidt på forhånd er i velkomne til at kigge i vores velkomstfolder her:

Velkomstfolder Jægerhuset