Vuggehave afdelingen åbner kl. 07:15 på en af stuerne og fra ca. kl. 08:00, alt efter hvor mange børn der er kommet, fordeler de sig på stuerne og i fællesrummet. Her under Corona tiden, åbner vi udendørs og er mest muligt udenfor, for derigennem at følge retningslinjerne og mindske smittemulighederne.

Kl. 09:00 spiser de lidt fra deres medbragte madkasser og får lidt at drikke. Alt efter hvordan gruppen fungere den pågældende dag, synges der og tales om morgen derhjemme, dagen i dag og hvem der eventuelt skal på tur, i gang med aktiviteter eller på besøg hos musvågerne.

Det er vigtigt, at der ikke forstyrres mellem 09:00-09:30. Her øves i at koncentrere sig om sin mad, konversere med vennerne og lytte til fælles beskeder, og der synges sammen. Selv de alder yngste har meget ud af læringsmulighederne under samlingen.

Mellem ca. kl. 09:30 og 11:00 er der ture ud af huset, aktiviteter inde som ude med pædagogiske overvejelser-herunder f.eks. temaer som farver, transportmidler, årstiden, dyr i skoven, eventyr osv.

Kl. 11:00 spiser vuggehavebørnene deres frokost og herefter gøres klar til de børn som skal sove.

Ca. kl. 14 er de fleste vuggehave børn oppe og der gøres klar til eftermiddags mad fra de medbragte madkasser.

Fra ca. 14:30 foregår der aktiviteter inde eller ude frem til lukketid. Her i Coronatiden, foregår de fleste aktiviteter udendørs.

De mindste vuggehave børn sover meget forskelligt og det tages der hensyn til i gruppen med børn mellem 0-2 år. Derfor kan nogle børn i perioder sove mens andre spiser, det jævner sig dog efterhånden som barnet nærmer sig 2 år. 

Vi vækker ikke de mindste børn, da de har brug for deres søvn for at være friske til den læring de selv når de er små modtager i løbet af dagen. De børn der er over 2 år, sover inde på svale stuen og resten sover udenfor i krybberummet. Er der børn i vuggehaven der ikke sover, er de enten inde på den ene stue eller ude og lege.

Ca. kl. 16-16:30 samles vuggehavebørnene på den ene stue eller i fællesrummet og der geares ned.

Ca. kl. 16:30 samles alle Jægerhusets børn i fællesrummet eller udenfor.

Vær opmærksom på, at der om fredagen lukkes kl. 16:00