Vuggestueafdelingen åbner kl. 07:15 på Svalestuen og fra ca. kl. 08:00 fordeler de sig på begge stuer og i fællesrummet. 

Kl. 09:00 spiser de lidt at spise og drikke fra deres medbragte madkasse og drikkedunk. Alt efter hvordan gruppen fungerer den pågældende dag, synges der og tales om morgen derhjemme, dagen i dag og hvem der eventuelt skal på tur, i gang med aktiviteter eller på besøg hos Musvågerne.

Det er vigtigt, at der ikke forstyrres mellem 09:00-09:30. Her øves i at koncentrere sig om sin mad, konversere med vennerne og lytte til fælles beskeder, og der synges sammen. Selv de alder yngste har meget ud af læringsmulighederne under samlingen.

Mellem ca. kl. 09:30 og 10.45 er der ture ud af huset, aktiviteter inde som ude med pædagogiske overvejelser-herunder f.eks. temaer som farver, transportmidler, årstiden, dyr i skoven, eventyr osv.

Kl. 10.45 spiser vuggehavebørnene deres frokost og herefter gøres klar til de børn som skal sove.

Ca. kl. 14 er de fleste vuggehavebørn oppe og der gøres klar til eftermiddags mad fra de medbragte madkasser.

Fra ca. 14:30 foregår der aktiviteter inde eller ude frem til lukketid.

De mindste vuggehave børn sover meget forskelligt og det tages der hensyn til i gruppen med børn mellem 0-2 år. Derfor kan nogle børn i perioder sove mens andre spiser, det jævner sig dog efterhånden som barnet nærmer sig 2 år. 

Ca. kl. 16-16:30 samles vuggehavebørnene på den ene stue eller i fællesrummet og der geares ned.

Vær opmærksom på, at der om fredagen lukkes kl. 16:00