Velkommen til Jægerhuset

Jægerhuset er et gammelt og velfungerende kommunalt dagtilbud med børn i alderen 0-6 år

Jægerhuset ligger i smørhullet Hørsholm med skole, kirke, by, strand og skoven tæt på. Jægerhuset er et dejligt hus i flere etager og mange spændende rum at bolter sig i. Der er 2 vuggestuegrupper i stueplan, den ene gruppe har 0-2 årige og den anden gruppe 2-3 årige.  Der er 2 børnehavegrupper, en i underetagen og en på førstesalen og begge grupper har 3-6 årige børn.

Jægerhuset har en skøn gammel have/legeplads med gode muligheder for at gemme sig, løbe op og ned, spille bold, cykle, grave, gynge og finde dyr som biller, bænkebidere, edderkopper og måske hilse på vores egern som hopper  gladelig rundt på vores stakit og i træerne. 

Vi har en vision om at skabe et af Hørsholm bedste børnehuse, hvor barnet får alle muligheder for at udvikle hele sit potentiale. Vi værdsætter almindelig pli og dannelse, og at barnet kan møde hele verden med en dejlig tro på sig selv, respekt for mennesker, dyr og planter, et positivt livssyn og egen glæde ved at lære.

Vi mener det er vigtigt, at både børn, forældre, personale og andre interessenter føler sig imødekommet og velkomne i Jægerhuset.

Vi har en Instagramside: Daginstitutionen Jægerhuset. Her har I mulighed for at få et lille indblik i nogle af oplevelserne i vores hverdag.