Forældresamarbejde

I Jægerhuset forventer vi, at vi sammen skaber de bedste rammer for jeres barns dagligdag og at I som forældre aktivt tager et medansvar og deltager, så vidt det er muligt i Jægerhusets aktiviteter hvor I som forældre er inviteret.  

Vi sørger for at opdatere via Tabulex og forventer at I som forældre opsøger viden via Tabulex. Husk at opdatere egne data med mobil nummer m.m. 

I har altid mulighed for at bede om en samtale med stuens pædagog eller med Jægerhusets leder.
I jægerhuset daglige forældresamarbejde mener vi, at det er meget vigtigt at vi får forventnings afstemt, så vi undgår unødige misforståelser og at vi sammen får skabt et godt samarbejde omkring jeres barn.

Vi anser det for vigtigt at vi både får sagt godmorgen og farvel hver dag. Vi ved at nogle børn har svært ved at sige farvel om morgen, her skal I altid bruge de medarbejdere der er tilstede, så de sammen med jer kan give jeres barn den bedste start på i Jægerhuset. 

Kom i god tid såfremt der er planlagte ture, så jeres barn ikke bliver afleveret når de andre børn står klar og der derved ikke er meget tid til at sige farvel i.
Nogle børn, har det bedst ved at være i Jægerhuset lidt tid inden de skal med på tur. 

Om eftermiddagen er det vigtigt at komme i god tid før vi lukker, så har personalet tid til at videre give eventuelle informationer og hjælpe barnet med at få leget færdigt og sammen med jer få en rolig afhentning.

Om morgen, er det vigtigt at fortælle medarbejderne om særlige ting/oplevelser der kan have betydning for barnets dag i Jægerhuset. Derved skaber vi sammen de bedste muligheder for at jeres barn får en god dag med mange former for læring igennem hele dagen.