Vuggestuegrupperne

Vuggestue afdelingen åbner kl. 07:15 på en af stuerne og ca. kl. 08:00, alt efter hvor mange børn der er kommet, fordeler de sig på stuerne.

Kl. 09:00 spiser de lidt fra deres medbragte madkasser og får lidt at drikke. Alt efter hvordan gruppen fungere den pågældende dag, kan der synges eller tales om morgen derhjemme, dagen i dag og hvem der eventuelt skal på tur.

Det er vigtigt, at der ikke forstyrres mellem 09:00-09:30. Her øves i at koncentrere sig om sin mad, konversere med vennerne og lytte til fælles beskeder.

Mellem ca. kl. 09:30 og 11:00 er der ture ud af huset, aktiviteter inde som ude.

Kl. 11:00 spiser vuggestuebørnene deres frokost og herefter gøres klar til de børn som skal sove.

Ca. kl. 14 er de fleste vuggestue børn oppe og der gøres klar til eftermiddags mad fra de medbragte madkasser.

Fra ca. 14:30 foregår der aktiviteter inde eller ude frem til lukketid.

De mindste vuggestue børn sover meget forskelligt og det tages der hensyn til i gruppen med børn mellem 0-2 år. Derfor kan nogle børn i perioder sove mens andre spiser, det jævner sig dog efterhånden som barnet nærmer sig 2 år. 

Vi vækker ikke de mindste børn, da de har brug for deres søvn for at være friske til den læring de selv når de er så små modtager i løbet af dagen. 

De børn der er over 2 år, sover inde på den ene stue og resten udenfor i krybberummet. Er der børn i vuggestuen der ikke sover, er de enten inde på den ene stue eller ude og lege.

Ca. kl. 16-16:30 samles vuggestuebørnene på den ene stue og der gears ned.

Vær opmærksom på at der om fredagens lukkes kl. 16:00