Børnehavegrupperne

Børnehaven afdelingen åbner kl. 07:15 enten ude, i underetagen eller på førstesalen. Ca. kl. 08:00 fordeler de sig på de forskellige etager.

Alle børnehavebørn kan i løbet af formiddagen tage mad fra deres medbragte madkasser.

Morgenstunden foregår stille og roligt med forskellige sysler, nogle børn vil gerne starte dagen med at tegne andre med at lege, lave perlekæder eller plader, puslespil eller sidde og hyggesnakke med en voksen. 

Dagens aktiviteter og læring er i gang fra det øjeblik det første barn møder i Jægerhuset.

Mellem kl. 09:00-11:00 er der gang i lege, aktiviteter ude som inde, ture ud af huset enten på egen stue eller i en af de grupper som er på tværs af huset.

Børnene er opdelt i alderssvarende grupper. Her er tilrettelagt forskellige aldersbetingede aktiviteter og læring.

Ca. kl. 11:30 spiser børnehave afdelingen. Børnene har i perioder faste pladser og hjælper på skift med at dække borde. Hver barn rydder opefter sig efter måltidet.

Nogle børnehavebørn sover stadig og går ned til den stuen som har sove børn. Resten går enten til planlagte aktiviteter, i haven eller indenfor.

Ca. kl. 14:00 spiser børnehave afdeling eftermiddagsmad fra de medbragte madkasser. Husk drikkedunke og madkasser med navn på.

Ca. kl. 16-16:30 samles børnehavebørnene enten udenfor eller på ef af stuerne. Her efter leges der færdigt, ryddes op og gøres klar til næste dag, hyggesnakkes om dagen og børnene har mulighed for lige at se om der er noget tilbage i madkassen.

Kl. 17:00 er Jægerhuset lukket.

Husk om fredag lukkes der kl. 16:00
Husk personalet har også egne børn som skal hentes, så respektere vores lukketider. Kl:17:00 betyder faktisk at personalet har fri, det er derfor vigtig at I kommer i god tid til at pakke barnets ting sammen og få skabt en god afhentning i fred og ro. I nogle tilfælde kan det være en god ide at lave aftaler om afhentning enten med andre forældre eller en ung m/k.

Jægerhusets have har åbnet efter lukketid og i weekenden, hvor I er hjertelig velkomne til at benytte jer af vores have. Har i affald, bedes i smide det i vores container der står uden for hegnet. Husk at lukke vores container efter brug.